Tietoa Sivustosta

Olen Itämeren lähellä asuva nuori ja olen kiinnostunut luonnonsuojelusta. Tämän sivuston tavoitteena on edistää Itämeren suojelua. Sivustollani haluan tarjota kaikille asiasta kiinnostuneille tietoa selkeässä ja luettavassa muodossa. Tahdon kertoa Itämeren suojelusta mahdollisimman tiiviisti, mutta kuitenkin kiinnostavasti.

Sivusto kurkistaa Itämeren pinnan alle tarjoamalla tietoa merestä itsestään, sen eläimistöstä ja kasveista. Täältä löydät tietoa myös Itämeren suojelun nykytilasta ja onnistuneista projekteista. Jos sinussa herää halu auttaa, täältä löydät myös konkreettisia vinkkejä siitä, mitä kuka tahansa voi tehdä Itämeren hyväksi. Pienilläkin teoilla ja valinnoilla voi olla iso merkitys.

Itämeren suojelu on viime kädessä kaikkien asia. Ihminen on omalla toiminnallaan aiheuttanut Itämeren saastumisen, mutta vielä ei ole liian myöhäistä korjata asioita. Tietoa on saatavilla paljon, oma tavoitteeni on vain koota se mahdollisimman lukijaystävälliseen ja tiiviiseen muotoon. Jokaisen lukijan oma asia on päättää, miten tieto vaikuttaa omiin valintoihin. Toivottavasti sivustoni saa vielä useamman ihmisen kiinnostumaan Itämeren suojeluksesta ja huomaamaan miten tärkeää se on.

Lähteinä kirjoituksissa on käytetty seuraavia nettisivuja:

Www.puhdistaitameri.fi

wwf.fi

Www.itameriportaali.fi